×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader van Nicolette van Dam gewond bij overval

Vader van Nicolette van Dam gewond bij overval
22.02.2019 -

De vader van presentatrice Nicolette van Dam is woensdag gewond geraakt toen hij op klaarlichte dag werd beroofd. De presentatrice en haar familie zijn er kapot van, laat ze weten in een verklaring.


‘Afgelopen woensdag is mijn vader op klaarlichte dag door meerdere daders op brute en zeer gewelddadige wijze beroofd. Hij heeft daarbij zwaar lichamelijk letsel opgelopen’, zegt Nicolette. ‘Wij zijn er als familie kapot van en hopen op een spoedig en volledig herstel. Gelukkig is mijn vader in de beste handen.’

Volgens De Telegraaf werd Nicolettes vader René van Dam (61), een bekende slager in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid, op straat in de buurt van het Hilton Hotel overvallen. Hij zou vrijdag worden geopereerd aan zijn gezicht.

Nicolette: ‘We blijven positief en daarnaast staat de politie Amsterdam ons erg goed bij. In het belang van het onderzoek kunnen wij geen verdere uitspraken doen.’