Vader sleept Christian Slater voor de rechter

De vader van Christian Slater vindt dat zijn carrière verpest is omdat zijn zoon in een interview onterecht zei dat hij lijdt aan schizofrenie. Daarom stapt hij naar de rechter.

Thomas Knight Slater had eerder een bescheiden carrière als acteur onder het pseudoniem Michael Hawkins. Hij had graag nog meer rollen willen scoren, maar na de publicatie vorig jaar waarin Christian hem omschrijft als een 'manisch depressieve schizofrene man' kan hij dat wel schudden, denkt hij. Hij stelt dat hij nooit een dergelijke diagnose heeft gehad, meldt TMZ.

In het blad Interview sprak Christian vorig jaar over het weerzien met zijn vader, die hij negen jaar lang niet had gezien. "Hij had altijd problemen. Hij was een fantastische acteur. Hij was charismatisch en hij zag er erg goed uit, maar de samenwerking met regisseurs en anderen was altijd moeilijk", zei hij toen. Slater was blij een nieuwe band met zijn vader op te bouwen. "Hij wilde verzoening en opnieuw contact houden. Ik was erg dankbaar dat ik weer met hem kon communiceren."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen