×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader Rachel Hazes ontkent alle geruchten over relatie met Daantje Lurks

Vader Rachel Hazes ontkent alle geruchten over relatie met Daantje Lurks
28.09.2016 -

Jan van Galen, de vader van Rachel Hazes, heeft geen relatie met Daantje Lurks. Dat zegt hij tegen Weekend in een interview.


Vorige week kwam naar buiten dat het gerucht gaat in Benidorm dat Jan een relatie zou hebben met 'de vrouwelijke Hazes'. Rachel, die al jaren ruzie heeft met haar vader, zou daar alles behalve blij mee zijn omdat ze een hekel heeft aan Daantje. Gelukkig voor haar is er volgens papa niks waar van de geruchten. Sterker nog, hij moet niets meer van haar weten. 'Ik hoef haar nooit meer te spreken.' 

'Ik heb die vrouw nog nooit gezien of ontmoet', laat Jan weten aan Weekend. 'Ik heb alleen wel eens contact gehad via Facebook om haar geluk te wensen met haar concert Benidorm Zingt Hazes.' Hij vermoedt dat Daantje alleen in de publiciteit wil komen en dat ze daarom dit verhaal in de wereld heeft geholpen. 

De vader van Rachel heeft ook helemaal geen behoefte aan een nieuwe relatie. Hij is alleen sinds de dood van zijn vrouw Friedel, zo'n zeven jaar geleden. Hij heeft geen contact met Rachel en de kinderen van Rachel door een ruzie, maar het liefst zou hij dit bijleggen, laat hij Weekend weten. Lees het hele verhaal in de nieuwe Weekend. 


Daantje Lurks, foto: Facebook Daantje Lurks