×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vader Cornald Maas onverwacht overleden

Vader Cornald Maas onverwacht overleden
20.05.2019 -

Songfestivalcommentator Cornald Maas kreeg bij thuiskomst uit Tel Aviv een flinke tegenslag te verwerken. Zijn vader is onverwacht overleden, laat Cornald maandag weten op Twitter.


De presentator keerde zondag terug uit Tel Aviv, waar hij was vanwege het Eurovisiesongfestival. Omdat Cornald nog steeds veel wordt benaderd over het liedjesspektakel, besloot hij het verdrietige nieuws te delen. ‘Met aarzeling, maar doe het toch hier omdat ik zo ontzagwekkend veel gebeld en gemaild word ivm songfestival: ik ‘uit de lucht’ omdat ik net gehoord heb dat m’n vader plotseling is overleden.’

In zijn bericht hint de presentator ook naar de overwinning van Duncan Laurence. Zijn bericht sluit hij dan ook af met de hashtag LovingYouIsALosingGame, een fragment uit Duncans nummer Arcade.