×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Usher vraagt officieel scheiding aan

Usher vraagt officieel scheiding aan
29.12.2018 -

Negen maanden na het op de klippen lopen van het huwelijk tussen Usher en zijn vrouw Grace Miguel heeft de zanger officieel een scheiding aangevraagd. Vrijdag leverde hij de scheidingspapieren in bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Georgia.


Usher en Grace, die in 2015 trouwden, maakten hun breuk in maart bekend. "Na lange overweging hebben we gezamenlijk besloten uit elkaar te gaan", lieten de twee destijds weten. 'We blijven innig verbonden, liefhebbende vrienden die elkaar blijven steunen in de volgende fases van onze levens.' Een woordvoerder van de Without You-zanger had vrijdag geen commentaar.

De 40-jarige Usher en de negen jaar oudere Grace hebben samen geen kinderen. Uit een eerder huwelijk heeft de zanger twee zoons.