×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uma Thurman woedend op Harvey Weinstein

24.11.2017 -

Uma Thurman heeft zich eindelijk uitgelaten over Harvey Weinstein. De actrice laat geen spaan heel van de in opspraak geraakte Hollywood-producent. Ze plaatste een foto van zichzelf op Instagram als haar Kill Bill-karakter Beatrix Kiddo en schreef daarbij: "Happy Thanksgiving allemaal! Behalve jij, Harvey. En de mensen die met jou hebben samen gezworen. Ik ben blij dat dit allemaal langzaam gaat, want jij verdient geen kogel. Stay tuned."


De Golden Globe-winnares prees de moed van anderen 'om voor elkaar op te komen'. Ook voegde ze de hashatg #metoo toe, met daarbij de tekst: 'mocht je dat nog niet aan mijn gezicht hebben kunnen aflezen'.

Uma werd een paar weken geleden bij een event gevraagd naar haar mening over Weinstein, met wie ze grote successen boekte met onder andere de film Pulp Fiction. Zichtbaar geëmotioneerd zei de actrice toen dat ze 'nog te boos was om een reactie te geven, maar dat ze dat zeker zou doen als ze daar toe zou zijn.'

Eerder deze week verbrak Thurman de banden met haar agentschap CAA, waarbij ze twee jaar zat. De actrice heeft nog geen nieuwe agency aangesteld.