×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uitverkochte Ziggo Dome zingt hits van Hazes

14.04.2018 -

In een uitverkochte Ziggo Dome vond zaterdagavond het eerste concert van Holland Zingt Hazes 2018 plaats. Het is alweer de zesde editie van het zangfestijn dat in het teken staat van volkszanger André Hazes, die veertien jaar geleden op 53-jarige leeftijd overleed.


Alle grote hits van de zanger kwamen voorbij en werden vertolkt door artiesten als Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Jeroen van der Boom. Ook zoon André jr. en dochter Roxeanne stonden op het podium. Net als vorig jaar was er weer een hologram van André Hazes te zien tijdens de show.

De overige drie concerten van Holland Zingt Hazes 2018, die ook allemaal uitverkocht zijn, vinden plaats op zondag 15, zaterdag 21 en zondag 22 april.