×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Uitvaart Albert West drukbezocht

12.06.2015 -

De uitvaartdienst voor Albert West in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch was vrijdag drukbezocht. Onder anderen Corry Konings, Ben Cramer, Peter Koelewijn en Ria Valk namen afscheid van de artiest die vorige week donderdag op 65-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een fietsongeluk.


Ook burgemeester Tom Rombouts van Den Bosch woonde de uitvaartplechtigheid bij. Veel mensen moesten staan in de kerk. Volgens Omroep Brabant ontstond er een tekort aan bidprentjes. Tegen het einde van de dienst klonk er een lang en daverend applaus voor de zanger.

Bij het verlaten van de kerk vormden toeschouwers een erehaag op de Parade en klonken de vijf grootste hits van Albert West.