Olcay Gulsen

Uitspraak in rechtszaak rond vermeende ‘megalening’ Olcay Gulsen volgt op 17 augustus

De rechtbank van Amsterdam doet op 17 augustus uitspraak in de rechtszaak die de ex-schoonmoeder van Olcay Gulsen tegen haar heeft aangespannen. Olcay moest zich voor de rechter verantwoorden voor een lening die ze zou hebben afgesloten bij haar ex-schoonmoeder.

De presentatrice zou tot twee keer toe een bedrag van 50.000 euro hebben ontvangen toen haar bedrijf SuperTrash in financiƫle problemen zat. De modeketen werd in 2018 failliet verklaard.

Volgens Bram Mous, de advocaat van de ex-schoonmoeder, zijn er mondeling afspraken gemaakt over een terugbetalingsregeling, maar heeft de moeder van haar ex Frans Ghazi er nog altijd niets van teruggezien. De advocaat stelt dat de wederpartij dat anders ziet en dat er zelfs nooit gesproken is over een regeling en er ook geen overeenkomst ligt. Mous zegt dat Gulsen niet kan onderbouwen onder welke voorwaarden ze het geld dan wel heeft gekregen.

Olcay ontkent

Volgens Olcay is daar niets van waar. Zij meldde via Instagram aan Yvonne Coldeweijer dat zij juist geld aan haar ex had geleend en dat ze het geld via zijn moeder terugbetaald heeft gekregen. Beide partijen waren dinsdag aanwezig tijdens de behandeling van de zaak.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen