×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

U2 breekt concert af

1.09.2018 -

U2 heeft zaterdagavond een optreden in Berlijn afgebroken nadat zanger Bono zijn stem was kwijtgeraakt. De zanger van de Ierse band legde na het vierde nummer aan het publiek uit dat zijn stem hem in de steek liet en dat hij een pauze moest nemen.


'Het spijt me, maar dit is een groot probleem. Ik moet er nu iets aan gaan doen. Als mensen naar huis willen, is dat ok. We zullen de show voor jullie inhalen op een ander moment. Als jullie willen blijven; we moeten nu pauzeren voor tien of vijftien minute', zei Bono tegen het publiek in de Mercedes Benz Arena. Daarop verliet de band het podium. Een bezoeker postte een filmpje hiervan op Twitter.

U2 is bezig met een tournee. Op 4 en 5 september staan er optredens gepland in Keulen. Het is nog niet bekend of deze concerten wel doorgaan.