×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tyrese Gibson wint alimentatiezaak van ex

Tyrese Gibson wint alimentatiezaak van ex
28.11.2018 -

Een rechter in Los Angeles heeft Fast&Furious-ster Tyrese Gibson gelijk gegeven in een rechtszaak over de kosten van de opvoeding van zijn dochter Shayla. De acteur wilde paal en perk stellen aan het aantal babysitters dat hij moest betalen, terwijl de moeder van het meisje geen werk heeft.


Zo leverde hij volgens TMZ papieren in bij de rechtbank, waaruit blijkt dat ex Norma soms een dag lang opvang voor hun 11-jarige dochter inhuurt, zodat ze zelf 'haar leven kan leiden' of het huishouden kan runnen.

Naast de alimentatiezaak voeren Tyrese en Norma al langer een juridische strijd om de voogdij over hun 11-jarige dochter. Norma heeft daarin aangevoerd dat ze twijfelt over de psychische toestand van de acteur, die het afgelopen jaar een aantal keer verwarde berichten postte op social media. De moeder van Shayla heeft Tyrese in het verleden ook beschuldigd van huiselijk geweld, waarbij zijzelf en hun dochter slachtoffer zouden zijn geweest.