Twitteraars woedend op Chris Brown

Chris Brown heeft zich de woede van veel twitteraars op de hals gehaald. De zanger schreef dat ebola mogelijk wordt gebruikt om de bevolkingsgroei te remmen. Kim Feenstra is dus in 'goed' gezelschap. Zij kreeg eerder ook al boze reactie’s na een tweet over ebola.

Chris lijkt een complottheorie over de dodelijke ziekte te hebben bedacht. "Ik weet het niet… Maar ik denk dat deze ebola-epidemie een manier is om de bevolkingsgroei in te dammen", twitterde de ex van Rihanna. "Shit is getting crazy bruh."

Brown krijgt er flink van langs op Twitter. "Laten we niet vergeten dat Chris Brown een idioot is, dus zijn theorie staat gelijk aan een preek van de dorpsgek", vindt iemand. Anderen stellen zelfs voor dat de 25-jarige artiest ebola zelf uitprobeert.

Kim Feenstra kreeg maandag heel wat verbaasde en boze reacties. Het model had vlak daarvoor een berichtje over ebola geschreven en dat viel niet bij al haar volgers in goede aarde. "Ebola, toevallige uitbraak of geplande actie? What's going on?", vroeg Kim zich maandagochtend af.

Volgers vragen Feenstra of ze denkt dat het virus misschien bewust is verspreid. "Bewust of niet, er zijn iig veel situaties gaande in de wereld wat je niet zomaar 'toevallig' kunt noemen", reageert Kim.

Aangezien Kim maar reacties blijft krijgen, deelt ze een paar uur later een uitgebreide reactie. "Om er nog even op terug te komen. Voordat mensen gaan denken dat ik een mening geef. Ik geef er slechts een 'stelling' op. Naar aanleiding van wat artikelen die ik heb gelezen", vervolgt Feenstra.

De onaardige reacties vind Kim wel vervelend, maar ze ligt er niet van wakker. "Dat er mensen zijn die nu nare reacties posten op mij als persoon, neem ik voor lief. Ik neem alleen niet voor lief dat ik alles klakkeloos moet aannemen of dien te geloven wat de 'media' ons bericht. Ik denk dat er namelijk veel meer dingen gaande zijn wat ons niet gezegd zal worden. En ja dit onderwerp heeft mijn interesse gewekt en ja ik stel hardop een vraag. Dat is alles."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen