Twitter gaat los: wat geeft Melania Trump aan Michelle Obama cadeau?

De festiviteiten in Washington D.C. zijn nog maar net begonnen, maar nu al is er een groot raadsel. Wat zit er in de grote blauwe doos die Melania Trump aan haar voorgangster Michelle Obama cadeau gaf?

Donald en Melania zijn net door Barack en Michelle Obama ontvangen bij het Witte Huis. De vrouw van de nieuwe president stapte uit met een grote, vierkante doos van het sieradenmerk Tiffany & Co. Maar wat zit erin? Dat is wat iedereen zich op dit moment afvraagt. 

Het is geen traditie dat de First Lady een cadeau geeft aan haar voorgangster op het moment dat ze wordt ontvangen bij het Witte Huis. Grappig is wel dat het juist Michelle Obama was die ook een cadeau meebracht voor Laura Bush op het moment dat zij en Barack het gebouw introkken. 

Op Twitter zijn mensen helemaal gefascineerd door de doos die Melania heeft overhandigd aan Michelle. 'Ik wil echt weten wat er in die Tifanny-doos zit', schrijven veel mensen op het sociale medium. Maar natuurlijk worden er ook al grappen gemaakt. Zo heeft één iemand gezegd dat Melania een briefje met 'Help me' erop in de doos zou hebben gestopt 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen