×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twitter gaat los op Ivanka Trump

9.01.2018 -

De indrukwekkende speech van Oprah Winfrey is ook in Washington D.C. niet onopgemerkt gebleven. 'First Daughter' Ivanka Trump prees de televisie-persoonlijkheid de hemel in via Twitter, maar kreeg daarna al snel bakken kritiek over zich heen.


Ivanka tweette: 'Ik zag net Oprah's inspirerende speech bij de Golden Globes. Laten we allemaal samen komen, vrouwen en mannen, en tezamen roepen: #TimesUp!'

Het duurde niet lang voordat de dochter van de Amerikaanse president de nodige tweets over zich heen kreeg. Zo tweette Crissy Teigen, de vrouw van John Legend: 'Bah. Ga toch weg.' Actrice Alyssa Milano reageerde: 'Top! Je kan een mooie donatie overmaken naar het Times Up fonds, dat opgericht is om slachtoffers, zoals die van je vader, te helpen.'

 

De vele reacties gaan vooral over Ivanka's vader Donald, die zich in het verleden meerdere malen vergrepen zou hebben aan vrouwen, die daar niet van gediend waren. Het aantal vrouwen dat een klacht tegen hem heeft ingediend is inmiddels opgelopen tot 17.

Veel Twitteraars vinden Ivanka's uitspraak dan ook 'dom', 'kortzichtig' en 'weinig doordacht'.