Tweeling voor Bracha en Daan

Bracha van Doesburgh is zwanger van een tweeling. Dat onthult acteur Daan Schuurmans in het programma Villa Roma dat de RKK zaterdagmiddag uitzendt op NPO2.

''Hier in de stad Rome zou je wel over Gods wonder kunnen spreken", zegt Daan in gesprek met Wilfred Kemp. ''Het heeft opnieuw plaatsgevonden, Bracha is opnieuw in verwachting", vervolgt de acteur, die momenteel druk bezig is met het draaien van het tweede seizoen van de tv-serie Heer en meester. ''Het bijzondere is dat ze in verwachting is van een tweeling."

De manager van Bracha wilde dinsdag niet zeggen wanneer ze is uitgerekend. Daan laat in de uitzending weten dat ze over het kritieke punt is. Daan en Bracha trouwden in 2011. Ongeveer vier jaar eerder sprong de vonk tussen de acteurs over toen ze samen speelden in het toneelstuk Closer. Ze kregen in 2013 hun eerste dochter, Sophia.

Schuurmans praat in Villa Rome ook over zijn jong overleden vader. Op zijn sterfbed vertelde die dat hij het zo erg vond dat hij Daans doorbraak als acteur zou moeten missen. Maar Daan zelf betreurt het vooral dat zijn vader Sophia niet heeft gekend net als de kinderen die nog komen.