×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweede zoontje voor Michael Phelps en vrouw

14.02.2018 -

De grootste Olympische sporter aller tijden, Michael Phelps, is opnieuw vader van een jongetje geworden. Hij en zijn vrouw Nicole verwelkomden Beckett Richard Phelps in hun leven en kunnen hun geluk niet op. De 28-voudig Olympisch medaillist deelde het blije nieuws op Instagram, evenals Nicole en hun eerste zoon Boomer, die in mei 2 jaar wordt.


'Magische momenten afgelopen maandag…Nicole en ik willen Beckett Richard aan jullie voorstellen! We hebben een gezonde zoon gekregen en met mama gaat ook alles heel goed. Ik voel me echt de gelukkigste man op aarde. Om onze familie uit te breiden naar vier (nou ja, zes als je de honden meerekent) is simpelweg fantastisch!', schrijft de dolgelukkige Michael. Nicole laat weten: 'Ons gezin is gisteren met een persoon uitgebreid. Dit is Beckett Richard Phelps. Ik ben omringd door jongens nu en ik had niet gelukkiger kunnen zijn!'

De oudste Phelps telg, Boomer, heeft een door zijn ouders beheerde Instagramaccount en daarop werd een foto van hem met Michael en Beckett geplaatst: 'Ik ben nu officieel een grote broer! Ik wil hem alleen maar vasthouden en kan niet wachten om hem allemaal coole dingen te leren!'

In januari maakte Phelps, op een conferentie voor geestelijke gezondheid in Chicago, bekend gedurende zijn indrukwekkende loopbaan jarenlang door een diep dal te zijn gegaan en zelfs suïcidale gedachten had tijdens de Olympische Spelen in Londen in 2012: 'Ik wilde toen niet meer zwemmen, zelfs niet meer leven. Dan denk je na over zelfmoord. Ik heb me nooit zo slecht gevoeld als in die periode. Ik bleef soms 3 tot 5 dagen alleen op mijn kamer, zonder te eten en amper te slapen. Ik was het leven beu'.

Gelukkig zag Michael licht aan het einde van de tunnel: 'Toen ik mijn problemen onder ogen zag en realiseerde dat het oké was om je niet goed te voelen, ging het beter. Achteraf ben ik zo blij dat ik geen zelfmoord heb gepleegd'.