×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweede top 10-hit voor Suzan & Freek

Tweede top 10-hit voor Suzan & Freek
20.09.2019 -

Het Nederlandstalige duo Suzan & Freek behoudt een honderdprocentscore wat betreft top 10-hits. Ook hun tweede single Blauwe dag heeft de bovenste tien in de Single Top 100 gehaald. Het nummer stijgt deze week van 13 naar 10.


Suzan & Freek braken begin dit jaar door met hun debuutsingle Als Het Avond Is, die tot de derde plaats reikte in de singleslijst. Het nummer staat inmiddels al 37 weken genoteerd. Volgende week brengt het duo hun debuutalbum, Gedeeld door ons, uit.

Voor een nummer 1-hit hebben Suzan & Freek nog even te gaan in de Single Top 100. Een grotere kanshebber is de Australische zangeres Tones and I, die deze week met rasse schreden de top nadert. Haar Dance Monkey stijgt van 7 naar 2 en heeft alleen rapper Snelle nog voor zich. Zijn Reünie staat voorlopig nog op de eerste plaats, nu voor de vierde week op rij.