×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweede seizoen The Crown in december

10.08.2017 -

Goed nieuws voor fans van de succesvolle Netflix-serie The Crown: de serie gaat in december verder. Het tweede seizoen staat op 8 december online, laat het streamingplatform weten.


The Crown gaat over het woelige leven aan het Britse hof en volgt het leven van koningin Elizabeth, vertolkt door actrice Claire Foy. Het tweede seizoen richt zich op de jaren zestig waarin onder meer soldaten van de Armed Forces een illegale oorlog voerden in Egypte en premier Harold Macmillan opstapte na een schandaal.

Het eerste seizoen van The Crown kostte naar verluidt meer dan 100 miljoen pond. De serie werd daarmee een van de duurste Netflix-originals. Vorig jaar won The Crown een Golden Globe voor beste dramaserie, Foy won een Globe voor haar acteerprestaties.