×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweede kind voor Sam Claflin en Laura Haddock

26.01.2018 -

Acteurskoppel Sam Claflin en Laura Haddock zijn ouders geworden van hun tweede kindje. Laura beviel drie weken geleden van een dochter, zo onthulde Sam vrijdagochtend in The Breakfast Show op BBC Radio 2.


Presentator Chris Evans vroeg Sam of de kleine al was geboren en The Hunger Games-ster kon bevestigend antwoorden. 'Ik heb er een bij! Of eigenlijk heeft mijn vrouw dat gedaan. Een tweede', aldus Sam. 'Het is heel goed nieuws. Ze is nog blinkend nieuw. Dat ben ik niet meer', zo grapte hij.

Sam en Laura, die sinds 2013 getrouwd zijn, hebben al een zoon. In december 2015 werd zoon Pip geboren. Een foto van het geboren kindje is er nog niet, maar op de foto hieronder is goed te zien dat Laura hoogzwanger was:

 

Bun in the oven.. a big big bun.

Een bericht gedeeld door Laura Haddock (@laurajhaddock) op