×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweede album Common Linnets verschijnt volgende maand

10.08.2015 -

De tweede plaat II van The Common Linnets is vanaf 25 september verkrijgbaar. Dat maakte de band rondom Ilse DeLange en JB Meijers maandag bekend via Twitter.


Ilse liet weten uit te kijken naar de release van de plaat. "Ik ben hier zo blij mee." Uit de tracklist op iTunes is op te maken dat er dertien nummers op II staan. We Don't Make The Wind Blow, dat in mei verscheen, is de eerste single van en het eerste nummer op het album. Bij II verschijnen zes live-uitvoeringen als bonusmateriaal. Een van de liveopnamen is Calm After The Storm, het nummer waarmee The Common Linnets vorig jaar een internationale hit scoorden na de deelname aan het Eurovisiesongfestival.

II is de opvolger van het album The Common Linnets, dat vorig jaar mei verscheen. De plaat werd drie keer platina en was vorig jaar de bestverkochte cd in Nederland.