×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twan Huys VK-mediapersoonlijkheid van het jaar

Twan Huys VK-mediapersoonlijkheid van het jaar
27.12.2018 -

Twan Huys is door De Volkskrant uitgeroepen tot mediapersoonlijkheid van het jaar. De presentator nam na de zomer de presentatie van RTL Late Night over van Humberto Tan en lag daarna voortdurend onder een vergrootglas wegens tegenvallende kijkcijfers. 'Een twanprestatie van formaat', aldus De Volkskrant.


Voetbalanalist Johan Derksen en Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa eindigden op plaats twee en drie in de door krant opgestelde top vijftig. Andere personen in de top tien zijn onder anderen Dotan, Beau van Erven Dorens, Gordon, Angela de Jong en John de Mol.

Vorig jaar was 'de gewone Nederlander' de winnaar. Ook Sylvana Simons (2016) en Peter R. de Vries (2015) voerden de lijst aan, net als Onno Hoes (2014), Badr Hari (2013), Bram Moszkowicz (2012), Ivo Niehe (2011), Clairy Polak (2010) en Arie Boomsma (2009).