×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twan Huys ‘pareert’ kritiek over kaasstengels

4.09.2018 -

Twan Huys heeft dinsdag in de tweede uitzending van RTL Late Night onder zijn leiding subtiel alle kritiek op het gebrek aan kaasstengels op tafel gepareerd.


Op sociale media werd er maandag veel geklaagd dat op de tafel waar de gasten aan zaten geen snacks stonden, zoals bij zijn voorganger Humberto Tan wel het geval was. De hashtag Kaasstengels was enige tijd trending; veel Twitteraars vonden het decor niet meer gezellig zonder bittergarnituur.

Ook in de diverse recensies in de kranten werd de afwezigheid van borrelhapjes ook veelvuldig opgemerkt. 'De gasten bij Huys kunnen fluiten naar een snack', schreef BN/De Stem.

Glaasjes alcohol

In de promo van het programma stonden op tafel zeker twintig glaasjes met kaasstengels. Het programma zelf had eerder op de dag al gehint op de ludieke actie door een foto te plaatsen van een winkelmandje vol met kaasstengels. De redactie introduceerde bij een foto van de tafel vol snacks zelfs een nieuwe hashtag; #TeamKaasstengels.

De stunt werd op sociale media met veel gejuich ontvangen. Toen het programma begon, waren de kaasstengels overigens weer van tafel verwijderd. Wel stonden er tijdens de tweede uitzending glaasjes alcohol voor de gasten. Ook op de afwezigheid van ‘gezellige drankjes’ werd maandagavond veel kritiek geuit door de Twitterende kijkers.