×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Twan Huys neemt afscheid van Nieuwsuur

1.05.2018 -

Twan Huys heeft gisteravond afscheid genomen als presentator van Nieuwsuur. Hij stapt over naar RTL4 waar hij in het nieuwe tv-seizoen Humberto Tan opvolgt met een nieuwe talkshow onder de bestaande naam RTL Late Night.


'Dit is mijn laatste Nieuwsuur, want na elf jaar wordt het tijd voor iets anders. Deze stoel gaat naar iemand anders. Ik neem vanavond afscheid van iedereen hier. Van Tom (Egbers), Winfried (Baijens), de cameramensen, de technische staf en van een fantastische Nieuwsuur-redactie. U thuis ontzettend bedankt voor het kijken naar dit mooie programma. Blijf dat vooral doen', sprak Huys. 'Wie weet zien we elkaar later dit jaar terug, op een andere zender, een ander tijdstip. Tot dan. Veel geluk'.

De 54-jarige Twan Huys was 25 jaar presentator bij de publieke omroep.