TV-rel nog niet voorbij

De altijd zo vrolijke Gerard Joling is nog steeds kwaad. Zo kwaad zelfs dat hij nu volgens insiders dreigt met opstappen uit de jury in de nieuwe trouwshow van Gordon. Gordon zou namelijk sinds maandag niet meer reageren op berichten van Gerard, en daar is de zanger niet van gecharmeerd.

Gerard Joling werd maandag afgebeld door Humberto Tan, omdat hij vorige week ook al bij Eva Jinek was aangeschoven. Dat was bij de RTL-leiding in het verkeerde keelgat geschoten. Gerard mocht zelfs geen beelden van zijn nieuwe serie met Gordon laten zien bij Eva. 'Belachelijk, het gaat toch om de ouderen?' aldus Gerard.

Gerard zou maandag en dinsdag meerdere malen contact hebben proberen te zoeken met Gordon, maar die laat volgens de zanger niets meer van zich horen. Volgens insiders is Gerard daar zó woest over, dat hij nu ook dreigt met opstappen uit de trouwshow van Gordon, waar hij in de jury zit. Eerder werden ook al Gordon zijn broer en beste vriend Guido vervangen in de jury, wegens knallende ruzies.

Verder voegt Gerard daar nog aan toe: 'Het ergste is dat, in die hele discussie over wie er wel en niet bij iemand aan tafel mag zitten, er helemaal aan voorbij gegaan wordt waar onze programma’s eigenlijk over gaan: de ouderenproblematiek. Hun eenzaamheid moeten we op de kaart zetten en daar waren we net lekker mee bezig.'

Ook is Gerard, door alle commotie, niet van plan om donderdag naar de viewing van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Geer&Goor te gaan. Het lijkt er dus sterk op alsof de verhoudingen weer ouderwets op scherp staan…