TV-actie levert 30.000 donateurs KWF op

Een tv-actie tegen kanker heeft woensdag weer veel nieuwe donateurs voor KWF Kankerbestrijding opgeleverd. In het programma Knevel & Van den Brink werd bekendgemaakt dat de teller aan het eind van de avond op ruim 30.000 nieuwe donateurs stond. En dat is een voorlopige tussenstand.

Het benefietprogramma Sta Op Tegen Kanker was te zien op Nederland 1 en had plaats in het Agora Theater in Lelystad. Tijdens de show met tal van BN’ers werden mensen opgeroepen donateur te worden van KWF Kankerbestrijding, zodat er extra geld komt voor onderzoek.

Optredens waren er van onder anderen Simone Kleinsma, Yes-R, Gers Pardoel, Liesbeth List, Wende Snijders en Ten Sharp. In het belpanel zaten onder anderen Thé Lau, Pia Dijkstra, Kluun en Willeke Alberti.

KWF en de AVRO wilden tijdens deze vierde editie van de benefietactie meer dan voorheen de nadruk leggen op de hoop. De vorige tv-actie leverde ook ruim 30.000 nieuwe donateurs op, het aantal liep na de uitzending nog op naar 39.296.

Aanvankelijk zou het live-programma op 20 november op tv zijn, maar de AVRO en KWF besloten toen plaats te maken voor een nationale tv-actie voor de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen