×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tumoren Olivia Newton-John worden kleiner

Tumoren Olivia Newton-John worden kleiner
26.01.2020 -

Het gaat naar omstandigheden goed met OIivia Newton-John. De zangeres, die aan kanker lijdt, vertelt dat haar tumoren kleiner worden.


‘Het is ongelooflijk,’ vertelt de 71-jarige Olivia aan de Daily Telegraph. ‘Mijn tumoren gaan weg of blijven ongeveer hetzelfde. Dat is echt wonderbaarlijk in het vierde stadium van borstkanker.’

Vorig jaar werd bij Olivia borstkanker geconstateerd. De ziekte is inmiddels uitgezaaid naar haar onderrug. De iconische Grease-ster vertelt dat het gebruik van medicinale cannabis en andere natuurlijke remedies helpt om fit te blijven. Het vermindert de pijn en helpt bij het slapen.

Het is niet de eerste keer dat Olivia strijdt tegen kanker. In 1992 kampte ze ook al eens met borstkanker. In 2013 werd ze behandeld voor een tumor in haar schouder.