×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trouwdatum en -locatie prinses Beatrice bekend!

Trouwdatum en -locatie prinses Beatrice bekend!
7.02.2020 -

De Britse prinses Beatrice (31) en vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi (36) gaan elkaar op 29 mei het jawoord geven. Dit zal gebeuren in de Chapel Royal van St. James's Palace in Londen.


Koningin Elizabeth heeft daar toestemming voor gegeven. Na afloop van de trouwceremonie organiseert de koningin een besloten receptie voor haar kleindochter. Deze wordt gehouden in de tuinen van Buckingham Palace.

In de Chapel Royal worden vaker koninklijke huwelijken voltrokken. Zo trouwde koningin Victoria er in 1840 met prins Albert. Ook koning George V, de grootvader van Elizabeth, huwde er in 1893 met prinses Victoria, die later bekend werd als Queen Mary.

Ook interessant:

Tony Junior over breuk met Maan: ‘Het is helemaal niet pijnlijk’

Hanny Veerkamp opnieuw met spoed naar het ziekenhuis

Najib Amhali onthult: ‘Ook ik ging vreemd’