×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trotse Kim Kardashian showt zoontje

Trotse Kim Kardashian showt zoontje
11.07.2019 -

Kim Kardashian, heeft op Instagram een foto gedeeld van haar twee maanden oude baby. Het jongetje leert al vroeg naar de camera te lachen.


Tot nu toe deelde Kim slechts een handvol foto’s van haar nieuwste aanwinst op de sociale media. Nu schrijft ze trots: ‘Ik bedoelllll mijn baby Psalm is zo lief!!!’

De kleine Kardashian had binnen dertig minuten al meer dan een miljoen likes te pakken. Psalm is het vierde kind van Kim en Kanye West. Ze hebben al dochter North (5), zoon Saint (3) en dochter Chicago (1).

Hun jongste twee kindjes werden allebei met hulp van een draagmoeder geboren omdat de realityster vanwege complicaties tijdens haar eerste twee zwangerschappen werd afgeraden weer zwanger te worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I meannnnn my baby Psalm is so sweet!!!

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op