×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje viert 11de verjaardag zoon Marijn

Trijntje viert 11de verjaardag zoon Marijn
31.07.2017 -

De jongste zoon van Trijntje Oosterhuis, Marijn, is maandag jarig. De zangeres staat op Instagram stil bij het feit dat haar zoon elf is geworden met een lief bericht en een foto van haar oogappel.


"Tussen je broertjes en je zusje straal jij altijd een groot vrolijk licht! Alles is altijd leuker, mooier en gezelliger sinds jij er bent! Gefeliciteerd lieverd! Ik hou van jou!!", post Oosterhuis.

Marijn is de tweede zoon van de zangeres en haar ex Sander van den Eeden. Zij zijn ook de ouders van oudere broer Jonas. Eind 2015 beviel Trijntje van dochter Maël, de vader van het meisje is Trijntjes vriend Alvin Lewis. Lewis heeft ook een zoon uit een eerdere relatie, Eljah.