×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje Oosterhuis wil in jurk uit 1996 passen

Trijntje Oosterhuis wil in jurk uit 1996 passen
13.01.2019 -

Op een feestje moet je er natuurlijk tiptop uitzien en daarom is Trijntje Oosterhuis ook keihard aan het trainen om weer in haar 23 jaar oude jurk te passen. Het gaat om de iconische rode jurk die ze droeg tijdens de opening van de Amsterdam ArenA in 1996.


Trijntje viert op 30 maart in de Ziggo Dome haar 25-jarig jubileum als artiest en wil dan het liedje De Zee gaan zingen. Ze wil het dan weer net zo doen als toen ze doorbrak in de ArenA, inclusief jurk dus. 'Ik hoop ook dat ik die jurk weer aan kan. Ik ben hard aan het trainen. Serieus, ik heb hem nog', zei ze bij WNL op Zondag.

De Zee is een lied dat bij Trijntje hoort, maar niet meer hetzelfde is als vroeger. 'Het grappige is, dit is natuurlijk een enorm heftige versie, die heb ik nooit meer zo kunnen doen', keek Trijntje zondag terug. 'Ik zing het liedje nog steeds in m'n carrière, maar nooit meer zo groots. Maar dat gaan we echt weer doen.'

Tijdens haar jubileumoptreden treedt Trijntje samen op met het Metropole Orkest.