×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje Oosterhuis stapt uit Ladies of Soul

7.06.2017 -

Trijntje Oosterhuis stapt uit de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Na volgend jaar, als de groep voor de vijfde keer optreedt in de Ziggo Dome, is het mooi geweest. De zangeres wil zich weer meer richten op haar solocarrière en haar gezin, bevestigt haar management tegenover RTL Boulevard.


Ladies of Soul bestaat sinds 2012 en wordt ook wel de vrouwelijke tegenhanger van de Toppers genoemd. Naast Trijntje bestaat de groep uit Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer. Of de overige leden met elkaar verdergaan is nog niet bekend.

De vijfkoppige groep gaf tot dusver elf shows in de Ziggo Dome. Voor volgend jaar staat er vooralsnog één concert gepland: op 11 februari.