×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje Oosterhuis gelooft in finaleplaats Glennis Grace

12.09.2018 -

Trijntje Oosterhuis is ervan overtuigd dat haar goede vriendin Glennis Grace de finale van America's Got Talent gaat halen. 'Ze gaat gewoon zeker de finale halen. Wie weet wint ze hem ook nog wel. Dat zou echt zomaar kunnen.'


Trijntje was onder de indruk van het optreden van Glennis, afgelopen nacht in de halve finale. 'Dat zij de kracht heeft om ondanks de zenuwen het op zo'n manier te doen, daar krijg ik gewoon kippenvel van', aldus Trijntje. 'Ik hoorde aan haar stem dat ze echt wel zenuwachtig was en hier en daar kwetsbaar klonk. Dat vond ik er juist ontroerend en mooi aan', vertelt ze aan een ochtendkrant. 

Glennis zong in de halve eindstrijd het nummer This Woman's Work van Maxwell. De jury trakteerde haar na afloop op een staande ovatie en lovende woorden.

Woensdagnacht wordt duidelijk of Glennis genoeg stemmen heeft gekregen om de finale te halen.