×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje en Voice Kids-winnares zingen duet

4.05.2018 -

Trijntje Oosterhuis heeft een herdenkingsduet opgenomen met Yosina Roemajauw, de 11-jarige winnares van The Voice Kids. Zij hebben het lied Ken Jij Mij?, over verzet in tijden van onderdrukking, opgenomen vanwege de Nationale Dodenherdenking 2018.


Het nummer is geschreven door Huub Oosternhuis, de vader van Trijntje. Het lied is te downloaden via de website Herdenkenvolleven.nl. Oosterhuis en Roemajauw zullen het nummer nergens, behalve bij RTL Late Night, live ten gehoren brengen.

Het project is gerealiseerd dankzij de hulp van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, War Child, Unicef, Marco Borsato, Talpa, 8Ball,I Care Producties, United en Media Luna.