×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trijntje, Candy, Edsilia, Glennis en Berget treden samen op

16.09.2013 -

Muziekproducent Tjeerd Oosterhuis brengt begin volgend jaar de nieuwe show Ladies of Soul naar de Ziggo Dome, waarin vijf vrouwelijke artiesten samen gaan optreden. Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Berget Lewis doen aan de live optredens mee.


Trijntje maakte in het verleden samen met Candy Dulfer een kerstsingle, Merry Christmas Baby. Ook stond ze samen op het podium met de saxofoniste bij Symphonica in Rosso. Daarbij trad ze eerder op met Berget Lewis, Edsilia Rombley en Glennis Grace, bij eerbetonen aan Aretha Franklin en Whitney Houston.
Tjeerd en Trijntje kennen Berget Lewis al uit de tijd dat ze samen de band Total Touch hadden. Berget was achtergrondzangeres bij de groep. Edsilia Rombley en Tjeerd zijn sinds 2006 getrouwd.