Tranen Yolanthe scoren goed

Linda de Mol heeft met de eerste aflevering van Linda's Zomerweek 1.261.000 miljoen kijkers getrokken. De tv-kijkers schakelden maandagavond in voor een interview met Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder, waarin het paar openhartig vertelde over de moeilijke weg om zwanger te worden.

De actrice en presentatrice hield het niet droog. Ze sprak over de operatie aan haar eierstokken die ze moest ondergaan en de hormoonkuur die ze kreeg om haar grote wens, een kind, werkelijkheid te doen worden. Yolanthe is in oktober uitgerekend van haar eerste kind.

Lijstaanvoerder met 1.955.000 kijkers was maandag het NOS Achtuurjournaal. We zijn er bijna (1.595.000) en Groeten van Max (1.485.000) maken de top 3 compleet.

Zeker ruim een half miljoen tv-kijkers (542.000) zagen hoe Dafne Schippers het zilver veroverde op de 100 meter sprint. De atlete uit Utrecht schreef daarmee atletiekhistorie. Schippers boekte met een tijd van 10,81 een Nederlands record. Het werkelijke aantal kijkers is waarschijnlijk veel hoger omdat veel mensen de prestatie van Schippers op hun werk hebben gezien.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen