×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tranen bij Justin Bieber en Hailey Baldwin

Tranen bij Justin Bieber en Hailey Baldwin
8.08.2018 -

Een fietstochtje door New York is voor Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin op een klein drama uitgelopen. De 24-jarige zanger is gespot toen hij met zijn handen voor zijn gezicht stond, terwijl er tranen over zijn wangen stroomden. De 21-jarige Baldwin had een troostende arm om hem heen geslagen, maar was even later zelf ook in tranen. In een restaurant was het haar beurt om door haar verloofde getroost te worden.


Op foto's is te zien hoe Bieber liefkozend Baldwins betraande gezicht in zijn handen neemt terwijl zij haar best doet om te stoppen met huilen. Niemand weet wat er aan de hand is maar tussen de twee lijkt het in ieder geval nog goed te zitten. Baldwin plaatste later een foto op haar Instagram-story waarop zij en Bieber zoenend staan. Daarbij heeft ze 'my love' geschreven.

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn sinds begin juli verloofd.