Touriya Haoud voor de rechter

Touriya Haoud is in een felle strijd verwikkeld met haar ex-man Greg Vaughan. Het voormalige Hollywoodkoppel zou op dit moment rollend over straat gaan, met als inzet de voogdij over hun kinderen.

Touriya Haoud en haar exman Greg Vaughan hebben oorlog. Na hun scheiding in 2014 leek alles koek en ei tussen de voormalige actrice  en de Hollywoodacteur. Touriya vertelde meerdere malen hoe blij zij was dat zij en haar ex er op een goede manier uit waren gekomen. Vooral voor de kinderen was dat prettig. Maar juist hun zoontjes Jathan (12), Cavan (9) en Landan (7) lijken nu de inzet van een felle strijd, die op dit moment wordt uitgevochten voor de Amerikaanse rechtbank.

Een vriendin van Touriya verklapt aan Weekend: ‘Touriya en Greg zijn sinds vorige maand met elkaar in een rechtszaak verwikkeld. Greg wil samen met zijn verloofde, Angie Harmon, de volledige voogdij over de kinderen wanneer ze na de zomer naar een andere stad verhuizen. Om dat voor elkaar te krijgen, schildert Greg zijn ex af als een slechte moeder, die nalatig is omdat ze alleen maar aan het werk is. Touriya is woest!’

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 22 ligt nu in de winkel. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen