×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Touriya Haoud getroffen door lymfeklierkanker

Touriya Haoud getroffen door lymfeklierkanker
4.02.2020 -

Verdrietig nieuws voor Touriya Haoud. De actrice lijdt aan lymfeklierkanker. Dat heeft haar woordvoerder dinsdag gemeld aan Shownieuws. De 42-jarige Haoud plaatste zelf dinsdag op Instagram Stories foto's van zichzelf in een ziekenhuisbed aan het infuus.


Haoud had de laatste tijd last van vermoeidheidsklachten en dacht zelf aan stress. De actrice is al enige tijd in een slepende voogdijzaak verwikkeld met haar ex-man. De dokter meldde na een onderzoek echter dat de vermoeidheid een andere reden had.

De kanker zit volgens haar woordvoerder in haar nek, borst en longen. De actrice ondergaat de komende tijd een intensieve chemokuur. Haar eerste behandeling was maandag. Haar woordvoerder zegt dat Touriya hoopvol is dat de behandeling aanslaat.

Lees ook:

Marco en Leontine Borsato gaan scheiden

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’

Heftig: Shannen Doherty krijgt opnieuw diagnose kanker