×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tori Kelly verloofd met basketbalspeler

30.09.2017 -

Tori Kelly is verloofd. De 24-jarige Amerikaanse singer-songwriter is ten huwelijk gevraagd door de van oorsprong Duitse basketballer André Murillo (27). Kelly maakte het nieuws zelf bekend met een foto op Instagram waarop ze de verlovingsring toont. 'Ik hou van je', schrijft ze erbij.


Haar aanstaande man reageert op zijn eigen Instagrampagina door een van de huwelijksgeloften alvast te citeren: 'To have and to hold, to cherish (koesteren) en protect (beschermen). Mijn beste vriendin zei ja'.

 

i love you

Een bericht gedeeld door tori kelly (@torikelly) op

 

 

• To have and to hold… to cherish and protect. My best friend said "yes"

Een bericht gedeeld door André Murillo (@acmurillo22) op

Tori Kelly heeft volgens E News sinds december 2016 een relatie met André. Hij is opgegroeid in het zuiden van Californië en speelde voor de Hamburg Towers en de Rostock Seawolves.