×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Toppers zoeken vijfde zanger

9.12.2017 -

De Toppers gaan in een talentenjacht op SBS6 op zoek naar een vijfde zanger voor hun meezingfeest in de Amsterdam ArenA.


René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit gaan in de talentenjacht Topper Gezocht! op zoek naar iemand die eenmalig de gelederen komt versterken. De winnaar zal optreden voor 65.000 mensen in het Ajax-stadion, tijdens de veertiende ArenA-editie op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei. Het thema van de shows is Pretty in pink – the circus edition. Speciale gasten zijn dit jaar onder meer Ronan Keating, Snap! en Right Said Fred,

De nieuwe Topper moet niet alleen kunnen zingen, hij moet ook qua humor goed aansluiten bij de zangers. Tijdens de audities beslissen de Toppers wie er doorgaan. Worden ze het niet eens, dan beslist het publiek. Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2018 te zien bij SBS6.