×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Topmodel Karlie Kloss getrouwd met Joshua Kushner

Topmodel Karlie Kloss getrouwd met Joshua Kushner
19.10.2018 -

Karlie Kloss is 3 maanden na de bekendmaking van haar verloving getrouwd met Joshua Kushner. Het kersverse bruidspaar gaf elkaar donderdagavond het ja-woord tijdens een intieme Joodse ceremonie in de staat New York, met slechts 80 aanwezigen. In het voorjaar van 2019 geeft het stel een groot feest voor hun dierbaren en vrienden. Dit meldt People Magazine.


Karlie droeg een bruidsjurk van Dior en zag er volgens bronnen 'stralend van geluk uit'. Het model deelde haar geluk via Twitter, door een foto van de grote dag te plaatsen.

In juli maakten Karlie en Joshua bekend verloofd te zijn, nadat hij haar tijdens een romantisch 'weekendje-weg' ten huwelijk had gevraagd. De twee zijn samen sinds 2012, maar hielden hun relatie zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Zelden werden ze samen op een rode loper gespot.

Door haar huwelijk wordt Karlie het schoonzusje van Ivanka Trump, die getrouwd is met Joshua's broer Jared. Net als Ivanka heeft Karlie zich voor haar huwelijk bekeerd tot het Jodendom, omdat haar echtgenoot van Joodse afkom is.