Topmodel Karlie Kloss getrouwd met Joshua Kushner

Karlie Kloss is 3 maanden na de bekendmaking van haar verloving getrouwd met Joshua Kushner. Het kersverse bruidspaar gaf elkaar donderdagavond het ja-woord tijdens een intieme Joodse ceremonie in de staat New York, met slechts 80 aanwezigen. In het voorjaar van 2019 geeft het stel een groot feest voor hun dierbaren en vrienden. Dit meldt People Magazine.

Karlie droeg een bruidsjurk van Dior en zag er volgens bronnen 'stralend van geluk uit'. Het model deelde haar geluk via Twitter, door een foto van de grote dag te plaatsen.

In juli maakten Karlie en Joshua bekend verloofd te zijn, nadat hij haar tijdens een romantisch 'weekendje-weg' ten huwelijk had gevraagd. De twee zijn samen sinds 2012, maar hielden hun relatie zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Zelden werden ze samen op een rode loper gespot.

Door haar huwelijk wordt Karlie het schoonzusje van Ivanka Trump, die getrouwd is met Joshua's broer Jared. Net als Ivanka heeft Karlie zich voor haar huwelijk bekeerd tot het Jodendom, omdat haar echtgenoot van Joodse afkom is.