×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tony jr. ziet Maan als moeder van kinderen

30.05.2018 -

Tony Junior ziet zichzelf wel oud worden met Maan. De dj en vlogger is 'extreem verlief' op de zangeres en ziet haar als de moeder van zijn toekomstige kinderen.


'Het is niet zo dat dat we nu bezig zijn met kinderen maken, maar wie weet', zegt Tony, ook bekend als Tony Peroni Junior, in een interview voor het YouTube-kanaal #FIRST. 'Als ik een relatie met iemand heb, dan heb ik er ook echt wel over nagedacht of zij een goede mama kan zijn. Anders zou ik dit niet eens aangaan'.

Tony vertelde ook over hoe hij Maan beter leerde kennen via WhatsApp. 'Ik wist eigenlijk niet zo goed wie zij was in het begin. Ik kreeg een fotootje via WhatsApp en daar stond een meisje op dat ik heel knap vond'. Vervolgens liet de dj 'de hyena los': 'Ik ben haar gaan volgen, zij volgde mij terug en zo kwam dat langzaam tot stand'.

Tijdens Mysteryland 2017 keken de tortelduifjes elkaar voor het eerst diep in de ogen: 'Eigenlijk was het vanaf dat moment al top'. Tony is zijn wilde haren kwijt: 'Nu merk ik dat ik iemand wil waar je echt mee oud kan en wil worden en een leuk leven kan hebben. Het is veel intenser om gek op iemand te zijn en een reden hebben om naar huis te komen. Dat is zo veel meer waard dan lust'.