×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tommy Lee: ‘Zoon sloeg me bewusteloos’

Tommy Lee: ‘Zoon sloeg me bewusteloos’
7.03.2018 -

Brandon, de zoon van Tommy Lee, handelde niet uit zelfverdediging toen hij op de vuist ging met zijn vader. Dat beweert althans Tommy zelf. Volgens de rocker viel Brandon hem eerst aan, zo schrijft hij op Twitter.


TMZ meldde gisteren dat een ruzie tussen Tommy en Brandon uit de hand was gelopen en dat de 21-jarige zoon van Tommy en Pamela Anderson handelde uit zelfverdediging toen er klappen vielen. 'Misschien moeten jullie eerst de feiten checken voordat je onzin opschrijft', aldus Tommy op Twitter. 'Mijn verloofde en ik lagen in bed toen mijn zoon de kamer binnenstormde en mij aanviel. Ik vroeg hem het huis te verlaten en hij sloeg me bewusteloos. Hij vluchtte vervolgens voor de politie. Dat is de waarheid'.

Tommy werd na de vechtpartij naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Hij deelde op social media een foto van zijn verwondingen. Hij liep onder meer een dikke, bloedende lip op. Volgens Amerikaanse media zijn er vooralsnog geen arrestaties verricht.