×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tommy Lee weer verloofd

15.02.2018 -

Tommy Lee is weer verloofd. De voormalige Motley Crue-drummer vroeg zijn vriendin Brittany Furlan op Valentijsdag ten huwelijk en deelde het nieuws op Instagram.


De 55-jarige rocker deelde een video van de hartvormige verlovingsring die hij Brittany (31) gaf. 'Beste dag van mijn leven!', reageerde Furlan op Twitter. 'Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven te delen met mijn beste vriend'.

 

Well this certainly beats chocolates! Say hello to future Mrs. Lee#engaged”

Een bericht gedeeld door TOMMY LEE (@tommylee) op

Het wordt Brittany's eerste en Tommy's vierde huwelijk. Eerder was de gitarist getrouwd met Elaine Bergen, actrice Heather Locklear en Pamela Anderson, moeder van zijn zoons Brandon (21) en Dylan (20).

Met Carmen Electra had hij in 1999 een relatie. Vorig jaar werd hij weer met haar gezien tijdens het Coachella-festival, terwijl hij nog verloofd was met zangeres Sofia Toufa.

Lee vroeg Toufa in 2014 ten huwelijk. Daarover zei hij: 'Er komt een moment in je leven dat je weet dat je partner je levenspartner moet zijn. Zeg dag tegen mijn verloofde en binnenkort mijn vrouw!'