Tommie Christiaan wint Dancing On Ice ondanks naald in voet

Tommie Christiaan heeft zaterdagavond de finale van het SBS 6-programma Dancing On Ice gewonnen. Samen met zijn partner Klabera deed hij zijn finaledans op het nummer Arcade van Duncan Laurence. En dat is bijzonder, aangezien het onzeker was of Christiaan door een blessure wel mee zou kunnen doen met de finale.

Tommie moest afgelopen dinsdag namelijk onder het mes om een drie centimeter lange naald uit zijn grote teen te verwijderen. De musicalster dacht dat het eerst om een onschuldige splinter ging, maar niets bleek minder waar. ‘Zaterdag schoot er een ‘splinter’ in m’n voet. Beetje pijn wel maar dacht, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren vier uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend’, meldde Tommie op Instagram. Hij werd doorverwezen naar het ziekenhuis om een foto te laten maken. Daar bleek dat er een flinke naald in zijn grote teen zat.

In de finale stonden ook Elske DeWall, Juvat Westendorp en Donny Roelvink. Roelvink viel als eerste af, DeWall haalde de finaledans net niet. Uiteindelijk werd het een spannende strijd tussen Tommie en Juvat, waarbij Tommie net iets hogere punten van de jury en het thuispubliek kreeg.