×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tommie Christiaan wint Dancing On Ice ondanks naald in voet

Tommie Christiaan wint Dancing On Ice ondanks naald in voet
26.01.2020 -

Tommie Christiaan heeft zaterdagavond de finale van het SBS 6-programma Dancing On Ice gewonnen. Samen met zijn partner Klabera deed hij zijn finaledans op het nummer Arcade van Duncan Laurence. En dat is bijzonder, aangezien het onzeker was of Christiaan door een blessure wel mee zou kunnen doen met de finale.


Tommie moest afgelopen dinsdag namelijk onder het mes om een drie centimeter lange naald uit zijn grote teen te verwijderen. De musicalster dacht dat het eerst om een onschuldige splinter ging, maar niets bleek minder waar. ‘Zaterdag schoot er een ‘splinter’ in m’n voet. Beetje pijn wel maar dacht, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren vier uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend’, meldde Tommie op Instagram. Hij werd doorverwezen naar het ziekenhuis om een foto te laten maken. Daar bleek dat er een flinke naald in zijn grote teen zat.

In de finale stonden ook Elske DeWall, Juvat Westendorp en Donny Roelvink. Roelvink viel als eerste af, DeWall haalde de finaledans net niet. Uiteindelijk werd het een spannende strijd tussen Tommie en Juvat, waarbij Tommie net iets hogere punten van de jury en het thuispubliek kreeg.