×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tommie Christiaan weer alleen

4.09.2018 -

Tommie Christiaan en zijn verloofde Michelle gaan uit elkaar. Ze zetten na zeven jaar een punt achter hun relatie, zo maakten de twee dinsdag bekend.


'Soms als je van iemand houdt, moet je die persoon loslaten. Michelle en ik laten elkaar los', schrijft Tommie op Instagram. 'We hebben 7 mooie, intense en liefdevolle jaren gehad samen, waarin we de liefde van ons leven kregen: Lily. We zijn er erg verdrietig van en de afgelopen weken waren heftig en emotioneel, maar we weten allebei dat dit voor ons en voor Lily de juiste beslissing is. Juist omdat we nog heel erg veel van elkaar houden.'

Volgens Tommie is hun vijfjarige dochtertje nu ook 'het enige wat telt'. Ook vraagt de musicalacteur om rust. 'Rust om weer tot onszelf te komen en ons eigen plekje weer te vinden. We hopen dat iedereen onze privacy zal respecteren en zal begrijpen dat dit een heftige periode is voor ons. Onze harten zijn gebroken, maar die zullen weer helen… Mies, ik ben heel erg dankbaar voor alles wat je me gegeven hebt en ik zou het voor geen goud terug willen draaien. Ik hou van je.'

Tommie en Michelle leerden elkaar kennen achter de schermen van de musical Zorro. Eerder dit jaar namen de twee al korte tijd afstand van elkaar.