×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Hardy grijpt dief

25.04.2017 -

Een tweetal dieven in Londen dachten snel weg te wezen na een beroving maar werden achtervolgd door acteur Tom Hardy. De Mad Max-acteur nam een sprint toen hij zag dat de dieven er met de buit vandoor wilde gaan.


"Het was niet te geloven. Hij veranderde in een superheld", zegt een ooggetuige tegen de Britse krant The Mirror. Volgens omstanders probeerden de twee dieven zich uit de voeten te maken met een scooter maar reden ze tegen een geparkeerde Mercedes aan. Vervolgens zetten ze het op een lopen en Hardy sprintte achter een van de twee aan.

De 39-jarige acteur wist de dief al snel bij de nek te grijpen en trok hem een bushalte in waar hij hem fouilleerde op wapens en zijn identiteitskaart afpakte. De dief werd kort daarna aan de politie overgedragen.

"Tom zag er boos uit. Ik denk dat als die jongen zo dom was geweest zich te verzetten dan had hij een flink pak slaag gekregen van Tom", aldus de ooggetuige. De woordvoerder van de acteur wilde niet reageren op het incident.