×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Tom Hardy en vrouw verwachten tweede kindje’

8.07.2018 -

Tom Hardy en zijn vrouw Charlotte Riley zijn in verwachting van hun tweede kindje.


De 40-jarige Tom en de 36-jarige Charlotte hebben samen al een tweejarig zoontje. Hardy heeft ook al zoontje Louis (10) uit een vorige relatie.

Hardy en Riley ontmoetten elkaar in 2009 op de set van Wuthering Heights. Het stel, dat ook samen te zien is in de serie Peaky Blinders, trouwde vervolgens in 2014.

Tom, bekend van rollen in kaskrakers als Batman, Inception en The Revenant, laat bijna nooit iets los over zijn privéleven. Wel gaf de acteur eerder toe dat hij tegenwoordig meer moeite heeft met zijn kinderen optillen. Hij ervaart pijntjes sinds hij veel aankwam voor zijn rol als Bane in The Dark Knight Rises en voor zijn rol als MMA-vechter Tommy Conlon in Warrior.