Toestand Albert West nog onveranderd

Vorige week woensdag werd Albert West met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht na een fietsongeluk. Het afgelopen weekend is de toestand van de zanger eigenlijk onveranderd.

’Er is nog helemaal niets te zeggen over hoe het zal gaan met Albert,’ vertelt zijn manager Brigitte Vis. ’Hij ligt niet in coma en wordt ook niet in slaap gehouden. Hij slaapt gewoon heel veel en wanneer hij wakker wordt is hij heel verward.’ Zijn vrouw Joke en dochter Josine wijken nauwelijks van zijn zijde en blijven hopen op herstel. ’De artsen durven en willen helemaal geen voorspelling doen,’ vervolgt Brigitte. ’Het enige dat we kunnen doen is duimen.’

Albert was woensdag met zijn broer aan het fietsen. De zanger is herstellende van een ruggenmerginfarct en fietst daarom op een driewieler. In de polder bij Maren-Kessel kwamen ze in botsing met een wielrenster. Daarbij kwam Albert op zijn hoofd terecht. Hij werd gelijk vervoerd naar het Sint-Elisabethziekenhuis in Tilburg, waar hij sindsdien op de intensive care ligt.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen