Tjitske en Vincent worden buren

Tjitske Reidinga en Vincent Croiset doen hun best om hun scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Tjitske, die verliefd werd op collega-acteur Peter Blok heeft geen ruzie met haar ex-man. Sterker nog, de twee doen er alles aan om zo dicht mogelijk bij elkaar te blijven.

Met het oog op hun drie kinderen, de tweeling Foppe en Klaas (9) en Jacob (4) lijkt het Tjitske en Vincent het beste om dicht bij elkaar in de buurt te blijven wonen. "We vormen nog steeds een gezin”, zegt Tjitske in een ochtendkrant. De twee zullen daarom slechts enkele huizen van elkaar gaan wonen in Amsterdam-West.

Of Tjitske haar nieuwe ware heeft gevonden in Peter Blok, is volgens de actrice wat voorbarig. Door hun affaire sneuvelde niet alleen haar eigen huwelijk, maar ook dat van Peter en zijn vrouw, scenarioschrijfster Maria Goos. "Je bent meteen de valse vrouw die iemands man afpakt, maar dat is helemaal niet het geval. Zo is het niet gegaan."

Peter Blok was drieëndertig jaar getrouwd met Maria Goos. Ze hebben samen twee dochters. Tjitske en Peter speelden meerdere keren samen in tv-series, zoals Oud Geld en Volgens Robert. Ook waren ze te zien in de film De Verbouwing.